Introductie

 

Platformen (marketplaces) zijn vandaag de dag niet meer weg te denken uit het dagelijks leven van consument en zakelijk koper. 60-70% Van de consumenten en zakelijk kopers start de zoektocht naar producten op een platform. Platformen zijn in opkomst en zijn zo populair, omdat het de plaats is waar vraag en aanbod samenkomen. Dat betekent veel gemak voor de klant, want alle producten zijn op één locatie verkrijgbaar. Dat beperkt de zoektocht bij het inkopen en vaak blijkt dat ook nogeens voordeliger. Om die reden hebben platformen veel terugkerende bezoekers en dat genereert weer hoge verkoopvolumes voor de verkopers op de platform. Ook hebben platformen vaak een veel groter bereik, zelfs internationaal bereik. Een platform is voor ondernemers dus een aantrekkelijke, extra afzetmarkt naast de eigen onderneming.

Clinics & Co B.V. is het eerste inkoopplatform speciaal opgericht voor de gezondheidszorg. Ziekenhuizen, zorginstellingen, zorgprofessionals, inkooporganisaties en zorggerelateerde bedrijven kunnen voor hun inkopen nu terecht bij hun eigen marketplace. Die ene plaats waar ze terecht kunnen voor al hun medische artikelen, producten en al het nodige voor een goede bedrijfsvoering. Alles gewoon bij elkaar bij één aanbieder.

Een extra reden om u juist bij ons inkoopplatform aan te sluiten, is omdat Clinics & Co actief zal lobbyen bij zorginstellingen. Dat is voor uw onderneming extra gratis marketing. Ook is het de intentie om nauw samen te werken met ziekenhuizen en zorginstellingen zodat het platform een aantrekkelijke plaats wordt om inkopen te doen. Dat betekent meer omzet voor u op het platform. Clinics & Co heeft zich er verder op toegelegd de inkoop voor de zorg (de klant) te innoveren, dat willen wij samen met onze verkopers op het platform doen. Door steeds te innoveren willen wij nieuwe moderne oplossingen bieden die inkoop vergemakkelijken; ‘het nieuwe inkopen in de zorg’.

Voordelen van verkopen op inkoopplatform Clinics & Co:

  • Meer klantverkeer en hogere omzet door te verkopen daar waar de klant zit, ‘het platform’
  • Een veel groter en internationaal bereik door te verkopen vanuit een platform
  • Extra gratis marketing door actieve samenwerking van Clinics & Co met de zorginstellingen
  • Grotere vindbaarheid bij Google search door deelname aan een inkoopplatform (marketplace)
  • Een extra afzetkanaal voor uw onderneming op een platform zonder opstartkosten
  • Gebruik Clinics & Co als u wilt gratis voor uw onderneming, betaal alleen commissie als u iets verkoopt
  • Krijg ondersteuning en service vanuit het partnerprogramma van Clinics & Co
  • Niet onbelangrijk: krijg betaald via splitpayment. Dat is transparant en gaat automatisch zonder tussenkomst van het platform

Advertentiemogelijkheden op inkoopplatform Clinics & Co

Onze marketplace is een online platform waar zorgprofessionals, patiënten, medische webshops en medisch leveranciers elkaar kunnen vinden en medische producten kunnen kopen en verkopen. Denk bijvoorbeeld aan verbandmiddelen, injectiespuiten, bloeddrukmeters, thermometers, rolstoelen, krukken, mondkapjes en meer.

Clinics & Co biedt verschillende advertentiemogelijkheden voor verkopers op het platform die hun producten extra willen promoten naast de gratis marketing van het platform zelf. In de regel gaat het om de twee onderstaande categorieën advertenties.

  • Banner advertenties voor een bepaalde tijd. Tegen een extra vergoeding is langer plaatsen van de banner mogelijk.
  • Naast banneradvertenties zijn er pagina-advertenties op het platform mogelijk voor een bepaalde tijd. Tegen een extra vergoeding is langer plaatsen of uitbreiding van de advertenties mogelijk.

Deze advertentiemogelijkheden helpen om meer zichtbaarheid, verkeer en conversie te genereren voor uw producten op het platform voor medische gebruiksartikelen. Welke advertentiemogelijkheden er voor u mogelijk zijn, is afhankelijk van het verkoopplan dat u heeft bij Clinics & Co. Bovenstaande advertentiemogelijkheden zijn een beknopte indeling. Volg deze link om alle informatie te krijgen over onze advertentiemogelijkheden. 

Clinics & Co voor medisch ondernemers

Bent u ondernemer in de medische sector? Dus bent u eigenaar van een medische webshop, een winkel met medische artikelen, medisch groothandel, medisch leverancier, distributeur of importeur? Voortaan kunt u uw producten ook via Clinics & Co verkopen, gewoon naast uw eigen webshop, winkel, groothandel of magazijn. Enkele voorbeeldproducten zijn medische hulpmiddelen, diagnostische apparatuur, beschermende kleding, bedden, medische apparatuur, hygiënische producten, medische literatuur, medische studieboeken, praktijk inrichting, uniformen, enzovoorts. Op de pagina medisch assortiment is een lijst van medische producten en productcategorieën om een indruk te krijgen van het beoogd assortiment van Clinics & Co. De lijst is zeker niet compleet en zal steeds worden aangepast. In principe zijn alle medische producten toelaatbaar, ook als ze niet direct voorkomen in de assortimentenlijst. Twijfelt u of u uw product of assortiment geschikt is of toelaatbaar is op ons platform, of wilt u een suggestie doen ter verbreding van ons assortiment? Neem dan contact met ons op via het contactformulier medische producten.

Clinics & Co voor niet-medisch ondernemers

Bent u ondernemer, maar niet in de medische sector specifiek? Ook dan kunt u uw producten verkopen via Clinics & Co, gewoon naast uw eigen winkel, webshop, groothandel of magazijn. Voorwaarde is dat uw producten passen binnen ons niet-medisch assortiment. Niet-medische producten die binnen het assortiment passen zijn die producten waar de gezondheidszorg ook gebruik van maakt. Voorbeeldproducten zijn kantoorbenodigdheden, kantoormeubelen, computers, software, levensmiddelen, wetenschappelijke literatuur, studieboeken, (relatie)geschenken, enzovoorts. Op de pagina niet-medisch assortiment is een lijst met producten en productcategorieën die passen binnen het niet-medisch assortiment van Clinics & Co. De lijst is niet compleet en zal steeds worden aangepast. Twijfelt u of uw product of assortiment geschikt is of toelaatbaar is op ons platform of wilt u een suggestie doen ter verbreding van ons niet-medisch assortiment? Neem dan contact met ons op via het contactformulier niet-medische producten.