Veelgestelde vragen

Algemene vragen

Hoe kan ik meer informatie vinden over een verkoper of leverancier?

Onder op de productpagina vindt u in de tab ‘Over de verkoper’ meer informatie over de verkoper. In diezelfde tab ziet u rechts ook een knop ‘Alle producten van deze verkoper’ dat u naar de winkel van deze verkoper leidt op ons platform. Deze winkel van de verkoper toont u alle producten van deze verkoper op ons platform.

Wat zijn de betaalmogelijkheden bij Clinics & Co?

Bij ons kunt u onder andere betalen met iDeal, Bancontact, Visa Mastercard en SEPA. Op de betaalpagina is ook de knop betalen met Stripe Connect. Als u voor die betaaloptie kiest, vindt u naast bovengenoemde betaalmogelijkheden ook andere betaalmogelijkheden zoals bijvoorbeeld Klarna. U wordt door payment provider Stripe doorgeleid naar hun betaalpagina met alle betaalmogelijkheden.

Kan ik bij Clinics & Co producten kopen van meer dan één verkoper of leverancier?

Ja, zeker. Dat is het gemak van kopen bij een inkoopplatform. Bij ons kunt u bij verschillende medisch leveranciers producten tegelijkertijd aanschaffen. U betaalt daarvoor slechts één rekening en hoeft dus niet bij elke verkope/leverancier apart af te rekenen.

Hoe kan ik in contact komen met een verkoper/leverancier bij Clinics & Co

Als u bij een product naast de grote productfoto op de link ‘stel verkoper een vraag’ klikt, dan kunt u uw vraag stellen. Hiervoor dient u wel eerst een klantaccount aangemaakt te hebben en ingelogd te zijn.

Ook zijn er chatmogelijkheden op de website zodat u live kunt chatten.

 Vragen over bestellingen

Welke medische producten kan ik op dit platform vinden?

Op ons platform vindt u een breed scala aan medische producten, waaronder hulpmiddelen, apparatuur en verbruiksartikelen.

Wat zijn de leveringstijden?

Doorgaans is dat 1-2 werkdagen. Toch kan dat per product verschillen. Langere levertiijden worden bij het betreffende product specifiek aangegeven. 

Waar vind ik informatie over verzend- en retourbeleid?

U kunt daar alle informatie over vinden op de pagina voor verzending en retouren via deze link.