Partnerprogramma

Clinics & Co wil met alle verkopers op het platform een fijne en duurzame samenwerking aangaan in een transparante cultuur, waar ruimte is voor nieuwe ideeën en suggesties. Ook willen wij onze verkopers zo veel mogelijk helpen en begeleiden om hun verkoopdoelen te bereiken en de omzet te vergroten. Daarom is er voor u als verkoper op ons platform een partnerprogramma waar jij terechtkunt voor hulp en informatie. Voor telefonische vragen is er een partnerlijn, een telefoonnummer speciaal voor de verkopers op ons platform.

Waar kan Clinics & Co u mee helpen in het partnerprogramma:

  • Handige verkooptools die uw verkopen een boost kunnen geven
  • Voordelig verzenden via Clinics & Co 
  • Adverteren via Clinics & Co
  • Hulp bij goede productinformatie en vindbaarheid in Google 
  • Kenniscentrum voor verkopers
  • Support voor u als verkoper van het platform 
  • Informatie over externe bureaus die u kunnen helpen uw verkopen bij ons te vergroten

Handige verkooptools die uw verkopen een boost kunnen geven

Op het platform hebben wij handige tools die u verkopen kunnen vergroten. Zo kunt u een aantal van uw producten veilen, kunt u uw producten tonen in een video, of kunt u online 1-op-1 onderhandelen met de klant. De mogelijkheden krijgt u met uw verkopersaccount.

Voordelig verzenden via Clinics & Co

Clinics & Co heeft een contract met verzendplatform Sendcloud. Sendcloud heeft contracten met diverse koeriers in binnen- en buitenland waardoor webshops uit verschillende bezorgopties kunnen kiezen tegen voordelige tarieven. Sendcloud optimaliseert ook het verzendproces van webwinkels door veel te automatiseren zoals het maken van verzendlabels, verwerken van bestellingen en aanmelden bij logistieke partners. Als verkoper op ons platform hebt u de keuze om op 3 manieren te verzenden.

1 – Verzenden via Sendcloud onder het contract van Clinics & Co met Sendcloud. U kunt voor deze optie kiezen tijdens het klaarmaken van de verzending. Als u voor deze optie kiest, brengt Clinics & Co u verzendkosten achteraf in rekening. U krijgt dus geen rekening van Sendcloud, maar van Clinics & Co.

2 – Verzenden via Sendcloud onder uw eigen contract met Sendcloud. Ook deze optie kunt u selecteren tijdens het klaarmaken van de verzending. De verzendkosten worden u rechtsreeks in rekening gebracht door Sendcloud en niet door Clinics & Co.

3 – Verzenden via uw eigen koeriersdienst als u gebruik wilt blijven maken van uw eigen contract.

Adverteren via Clinics & Co

Clinics & Co biedt verschillende advertentiemogelijkheden voor verkopers op het platform die hun producten extra willen promoten naast de gratis marketing van het platform zelf. In de regel gaat het om de twee onderstaande categorieën advertenties.

  • Banner advertenties voor een bepaalde tijd. Tegen een extra vergoeding is langer plaatsen van de banner mogelijk.
  • Naast banneradvertenties zijn er pagina-advertenties op het platform mogelijk voor een bepaalde tijd. Tegen een extra vergoeding is langer plaatsen of uitbreiding van de advertenties mogelijk.

Deze advertentiemogelijkheden helpen om meer zichtbaarheid, verkeer en conversie te genereren voor uw producten op de marktplaats voor medische gebruiksartikelen. Welke advertentiemogelijkheden er voor u mogelijk zijn, is afhankelijk van het verkoopplan dat u hebt bij Clinics & Co. Bovenstaande advertentiemogelijkheden zijn een beknopte indeling. Volg deze link om alle informatie te krijgen over onze advertentiemogelijkheden.

Hulp bij goede productinformatie en vindbaarheid in Google

Uw vindbaarheid bij Google search vergroten kan uw verkopen een enorme stimulans geven. Wilt u daar onze hulp bij om dat te bereiken, neemt u dan contact met ons op met uw verzoek. Wij zullen u helpen om op diverse manieren uw SEO te vergroten. Daar hoort ook bij goede productinformatie bij uw producten. Want dat bepaalt mede uw ranking bij Google search.

Kenniscentrum voor verkopers

Wij hebben een kenniscentrum op het partnerplatform speciaal voor onze verkopers. Hierin vindt u alle informatie die belangrijk voor u kan zijn en die u verder kan helpen als verkoper op dit inkoopplatform. Informatie over uw verkoopaccount, handleidingen voor uw verkoopaccount, automatiseren van uw productinformatie, verkoopdoelen bereiken, uw Stripe account activeren? U vindt het allemaal in het kenniscentrum.

Support voor u als verkoper op het platform

Bij Clinics & Co hebben we meerdere manieren voor u om met ons in contact te komen.

1 – Partnerlijn

Een telefoonlijn speciaal voor onze verkopers. Voor al uw vragen die u liever telefonisch stelt of voor spoedeisende vragen.

2 – Email

U kunt ons voor niet dringende zaken ook per mail bereiken. We beantwoorden uw mail dan binnen 1-2 dagen.

3 – Berichtencentrum op het platform

In uw verkopersaccount op het platform kunt u ons ook een bericht sturen. Volg dan het pad: Verkoper > Berichtencentrum en klik daar in de rechterkader op ‘Administratieve communicatie’. Klik daarna rechtsboven in het scherm op het + teken. Dan opent zich een nieuw bericht. Klik na het invullen van de gevraagde gegevens op ‘Verzenden’

Informatie over externe bureaus die u kunnen helpen uw verkopen bij ons te vergroten

Wilt u ook op bij Clinics & Co verkopen, maar heeft u daar hulp bij nodig? Er zijn bureaus die u daarbij kunnen helpen. Zij kunnen u helpen aan de juiste strategieën en hoe u uzelf goed zichtbaar kunt maken op een platform. Zie op deze pagina een aantal goede bureaus die u hierbij kunnen helpen.