Verkopersaccount bij Clinics & Co

Nadat u u via deze pagina op het platform hebt aangemeld voor een verkopersaccount op ons platform, krijgt u hiervan een bevestigingsmail. Die bevestigingsmail ontvangt u via het emailaccount dat u bij de aanmelding hebt opgegeven.

Deze bevestigingsmail bevat informatie over de verdere procedure van uw accountaanvraag. Daarin staat aangegeven dat we uw aanvraag binnen 1-2 werkdagen beoordelen.

De beoordeling bestaat onder andere uit het volgende:

  • KvK nummer
  • BTW nummer
  • Vestigingsland van je bedrijf
  • Uw website
  • Uw assortiment

 

Na  beoordeling ontvangt u van ons opnieuw een email met het bericht of uw aanvraag is goedgekeurd, of dat er nog meer informatie nodig is of mogelijk vooralsnog afgekeurd. Een afkeuring kan bijvoorbeeld zijn, omdat uw assortiment niet helemaal past binnen het assortiment van Clinics & Co. Een afkeuring wordt altijd nader toegelicht.

Heeft u een mail ontvangen dat uw accountaanvraag is goedgekeurd, dan krijgt u ook een verkopersovereenkomst toegestuurd die u digitaal kunt ondertekenen. Zodra wij de digitaal ondertekende verkopersovereenkomst hebben ontvangen, ontvangt u ook uw account met inloggegevens per mail. Die mail bevat tevens de url met de locatie op het web waar u kunt inloggen in uw verkopersaccount.

U krijgt daarbij ook verdere instructies voor uw verkopersaccount, handleidingen en informatie over het importeren van uw producten. Als u uw verkopersaccount heeft ingesteld, kunt u producten importeren. Ge√Įmporteerde producten worden na goedkeuring direct op de website geplaatst en getoond zodat u direct kunt starten met verkopen.